Ένα νέο αποκλειστικό πρόγραμμα!

Benelux | Ολλανδία – Βέλγιο – Δουκάτο Λουξεμβούργου

Καλοκαίρι ’25 | 6 ημέρες από Θεσ/νίκη

με πτήσεις Aegean Airlines & διαμονή και στο Λουξεμβούργο

3 Χώρες, Αμέτρητες Εμπειρίες

Φέτος το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, αρώματα και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας. Σας προσκαλούμε σε μια αεροπορική εξόρμηση στην καρδιά της Ευρώπης, εκεί όπου η Ιστορία συναντά τη σύγχρονη ζωή και η κομψότητα συναντά τη φύση. Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο ανοίγουν τις πύλες τους και σας καλούν να τις ζήσετε όπως τους αξίζει!
Από την πολύχρωμη ενέργεια του Άμστερνταμ, με τα κανάλια και τα μουσεία που αφηγούνται αιώνες πολιτισμού, μέχρι τις Βρυξέλλες – το πολιτικό και πολιτισμικό κέντρο της Ευρώπης – κάθε στάση είναι και μια νέα ιστορία. Και καθώς το παραμύθι συνεχίζεται στις ρομαντικές πόλεις της Γάνδης και της Μπριζ, εκεί όπου η αρχιτεκτονική και η ατμόσφαιρα ξυπνούν εικόνες άλλης εποχής, το ταξίδι κορυφώνεται στο γραφικό Λουξεμβούργο. Με την αξιοπιστία της Aegean Airlines και την άνεση ενός οργανωμένου προγράμματος, σας προσφέρουμε έναν ιδανικό συνδυασμό πολιτιστικών θησαυρών, φυσικής ομορφιάς και χαλαρής καλοκαιρινής απόδρασης.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί προσφέρουμε..

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean με Ιδανικά ωράρια πτήσεων με αναχώρηση πρωί και επιστροφή βράδυ για 6 “γεμάτες” ημέρες
  • Όλες τις αποσκευές χωρίς επιπλέον χρέωση
  • Ένα νέο αποκλειστικό πλήρες πρόγραμμα
  • Πολυτελέστατα ξενοδοχεία στο κέντρο κάθε πόλης, στο Amsterdam στο XO Hotels Park West 4*, στις Βρυξέλλες στο φημισμένο Marivaux 4* στην καρδιά της πόλης και στο κεντρικό πολυτελές Novotel Luxembourg Kirchberg * στο Λουξεμβούργο
  • Πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας
  • Επιπλέον εκδρομή στην Ολλανδική επαρχία ZAANSE SCHANS – ΦΟΛΕΝΤΑΜ
  • Επίσκεψη και στη γραφική Ουτρέχτη
  • Καθημερινές προτάσεις για επισκέψεις και δραστηριότητες
  • Δυνατότητα επίσκεψης στη Γάνδη και στη Μπριζ

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” τη Δευτέρα, στις 07:50 το πρωί. Μετά τον έλεγχο επιβίβασης, αναχώρηση για το Ντίσελντορφ. Με την άφιξή μας, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα ξεκινήσουμε για μια συναρπαστική περιπέτεια προς την Ουτρέχτη. Αυτή η μαγευτική πόλη, στην καρδιά της Ολλανδίας, μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και μια ιστορία που ξεκινά από τη ρωμαϊκή εποχή. Στο ιστορικό της κέντρο, ο επιβλητικός Πύργος Dom δεσπόζει πάνω από τον γραφικό ορίζοντα της πόλης. Τα χαρακτηριστικά αρχοντικά κτίρια, ο γοτθικός καθεδρικός ναός και το παλιό κανάλι, σε συνδυασμό με την πολυκοσμία και τα εμπορικά καταστήματα, δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό που αποτυπώνει την αυθεντική γοητεία της Ολλανδίας. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για το Άμστερνταμ, μια μοναδική πόλη που συνδυάζει τη διαχρονική γοητεία με τον σύγχρονο χαρακτήρα. Θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – COSTER DIAMONDS – ZAANSE SCHANS – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

 

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε για μια ημέρα αφιερωμένη στη φημισμένη ολλανδική πρωτεύουσα. Το Άμστερνταμ, μια μοναδική πόλη που συνδυάζει διαχρονική γοητεία με σύγχρονο χαρακτήρα, ξεδιπλώνει την ομορφιά του μέσα από τα αμέτρητα κανάλια και τη ζωντανή, πολυπολιτισμική του ατμόσφαιρα. Κατά την περιήγησή μας στο ιστορικό κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία κύρια ημικυκλικά κανάλια και εκατοντάδες γέφυρες, θα δούμε – μεταξύ άλλων – το επιβλητικό Rijksmuseum, την πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το εντυπωσιακό Παλάτι του Βασιλιά στην κεντρική πλατεία Dam, καθώς και τον πλωτό Κεντρικό Σταθμό. Περπατώντας, θα διασχίσουμε τη Waterlooplein, την Πλατεία Ρέμπραντ, το παζάρι των λουλουδιών και την Rokin, για να καταλήξουμε ξανά στην πλατεία Dam, την καρδιά της πόλης. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε την Πλατεία των Μουσείων και τον διάσημο οίκο Coster Diamonds, όπου θα γνωρίσουμε τη διαδικασία επεξεργασίας των διαμαντιών και θα θαυμάσουμε σπάνια ιστορικά κοσμήματα και αμέτρητα διαμάντια μέσα από τη μοναδική συλλογή του οίκου. Από εκεί, προτείνουμε να συνεχίσετε με μια μοναδική εμπειρία: κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. Μέσα από αυτή τη μαγευτική διαδρομή, θα απολαύσετε τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την απαράμιλλη θέα σε εμβληματικά σημεία του Άμστερνταμ – από το Rijksmuseum και τη Δυτική Εκκλησία μέχρι τη Skinny Bridge και το ξενοδοχείο Amstel. Η περιήγηση αυτή θα σας ταξιδέψει από τον 17ο αιώνα ως το σύγχρονο Άμστερνταμ, προσφέροντας αξέχαστες εικόνες. Το μεσημέρι, σας προσκαλούμε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία μέσα από προαιρετική εκδρομή στην ολλανδική ύπαιθρο, γεμάτη ειδυλλιακά τοπία και αυθεντική γοητεία. Πρώτος μας σταθμός το Zaanse Schans, ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο που μας μεταφέρει στην εποχή των ανεμόμυλων και της παραδοσιακής ολλανδικής ζωής. Εκεί θα περιηγηθούμε ανάμεσα σε αυθεντικούς ανεμόμυλους, θα δούμε πώς παρασκευάζονται τα φημισμένα ολλανδικά τυριά και θα παρακολουθήσουμε την τέχνη κατασκευής των ξύλινων παπουτσιών. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στο μαγευτικό Volendam, ένα παραθαλάσσιο ψαροχώρι που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από καρτ ποστάλ. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε κατά μήκος του γραφικού λιμανιού, να δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις – όπως φρέσκο χέλι και ρέγγα – και να θαυμάσετε τους κατοίκους με τις παραδοσιακές φορεσιές. Με τα ξύλινα σπιτάκια σε αποχρώσεις του πράσινου και του λευκού και τη ρομαντική ατμόσφαιρα, το Volendam προσφέρει μοναδικές φωτογραφικές ευκαιρίες και μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Άμστερνταμ, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη βραδιά σας όπως επιθυμείτε.

3η ημέρα: ΝΤΕΛΦΤ – ΧΑΓΗ – ΑΜΒΕΡΣΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Μετά από ένα απολαυστικό πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε νωρίς το πρωί από το Άμστερνταμ με προορισμό τη Χάγη – την κοσμοπολίτικη έδρα της ολλανδικής κυβέρνησης και των διεθνών δικαστηρίων. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ολλανδίας συνδυάζει παραδοσιακή ολλανδική αρχιτεκτονική, κομψές πρεσβείες, επιβλητικούς ναούς και καταπράσινα πάρκα. Κατά την περιήγησή μας, θα επισκεφθούμε το περίφημο Binnenhof, το πολιτικό κέντρο της χώρας, καθώς και το Παλάτι της Ειρήνης, όπου στεγάζεται το Διεθνές Δικαστήριο. Η Χάγη αποπνέει έναν μοναδικό συνδυασμό αυστηρότητας, ως διεθνές κέντρο αποφάσεων, και ανεπιτήδευτης κομψότητας, όπως αποτυπώνεται στα καφέ και τους πεζόδρομους των τριών κεντρικών της πλατειών. Συνεχίζουμε για το γραφικό Ντελφτ, μια πόλη γεμάτη ιστορία – πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους και γενέτειρα του σπουδαίου ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ. Στη διαδρομή, περνάμε από την Oostpoort, τη μοναδική σωζόμενη από τις αρχικές οκτώ πύλες της πόλης – ένα ιδανικό σημείο για φωτογραφίες με φόντο τα κανάλια. Η περιήγησή μας ξεκινά με τον Παλαιό Ναό (Oude Kerk), έναν γοτθικό ναό ύψους 75 μέτρων, στον οποίο οδηγεί μια γέφυρα που διασχίζει τα κανάλια. Καθώς περπατάμε, θαυμάζουμε τα γραφικά κανάλια του Ντέλφτ, περιτριγυρισμένα από σπίτια με παραδοσιακά αετώματα, και καταλήγουμε στην Πλατεία Markt, όπου δεσπόζει το επιβλητικό Δημαρχείο με τα χαρακτηριστικά κόκκινα παράθυρα. Εδώ θα επισκεφθούμε και το κέντρο ενημέρωσης για τον Βερμέερ, που μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τη ζωή και το έργο του κορυφαίου καλλιτέχνη. Επόμενος σταθμός μας η Αμβέρσα, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Scheldt, στην είσοδο προς τη Βόρεια Θάλασσα. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του Βελγίου και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από τις όχθες του ποταμού και θα κατευθυνθούμε προς τον Καθεδρικό Ναό και το Δημαρχείο, στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης. Θα περπατήσουμε στον φημισμένο εμπορικό δρόμο και θα θαυμάσουμε το Boerentoren, τον πρώτο ουρανοξύστη της Ευρώπης. Κρυμμένα στα σοκάκια, ανακαλύπτουμε χιλιάδες επιλογές: εστιατόρια και μπαρ, αντικερί, γκαλερί τέχνης, σοκολατερί, καταστήματα διαμαντιών – η Αμβέρσα διαθέτει τη μεγαλύτερη βιομηχανία επεξεργασίας διαμαντιών στον κόσμο – αλλά και μπουτίκ πρωτοποριακών σχεδιαστών, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες. Αργά το απόγευμα, φτάνουμε στις Βρυξέλλες, τον τελικό μας προορισμό για την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο συνοδός μας θα μοιραστεί μαζί μας τις πρώτες πληροφορίες για την πόλη. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πρώτη γνωριμία με τη μαγευτική ατμόσφαιρα της πρωτεύουσας του Βελγίου, κάνοντας έναν περίπατο στην Grand Place – μία από τις ωραιότερες πλατείες της Ευρώπης. Με το εντυπωσιακό Δημαρχείο και τα περίτεχνα σπίτια των συντεχνιών, η πλατεία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1998.

4η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΙΖ

 

Ξυπνάμε στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, και απολαμβάνουμε ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα προσφέρει δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να εξερευνήσετε τις Βρυξέλλες με τον δικό σας ρυθμό, είτε να συμμετάσχετε σε μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή σε δύο από τις πιο μαγευτικές πόλεις του Βελγίου, τη Γάνδη και τη Μπριζ. Η περιήγησή μας ξεκινά από τη Γάνδη, μία πόλη που συνδυάζει αρμονικά τη μεσαιωνική κληρονομιά με τον σύγχρονο χαρακτήρα. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, με στάσεις στο εντυπωσιακό Δημαρχείο και το Διοικητήριο. Θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Νικολάου, ένα από τα παλαιότερα μνημεία της πόλης, καθώς και τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βονιφάτιου, όπου φυλάσσεται το διάσημο έργο τέχνης των αδελφών Βαν Άικ, Η Λατρεία του Μυστικού Αρνίου. Μέσα από την περιήγησή μας, θα ανακαλύψουμε την πλούσια ιστορική και εμπορική ταυτότητα της Γάνδης, που κατά τον Μεσαίωνα υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης. Κατόπιν, αναχωρούμε για τη Μπριζ, μία από τις πιο ειδυλλιακές και ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης. Η παλιά πόλη, με τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική και τα γραφικά κανάλια, έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η περιήγησή μας ξεκινά από το Πάρκο με τη Λίμνη της Αγάπης, έναν παραμυθένιο χώρο που ενώνει τη φυσική γαλήνη με τη μεσαιωνική κομψότητα. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό Νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, το παλαιότερο της Ευρώπης, καθώς και τον Ναό της Παναγίας, όπου εκτίθεται ο εμβληματικός πίνακας της Παναγίας του Μιχαήλ Άγγελου – ένα από τα ελάχιστα έργα του που βρίσκονται εκτός Ιταλίας. Η Γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της Μπριζ, θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, ενώ η βόλτα μας συνεχίζεται στο επιβλητικό Διοικητήριο και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης. Η μέρα μας θα κορυφωθεί με μια χαλαρή βόλτα στα γραφικά κανάλια, που χαρίζουν στην πόλη τον τίτλο της «Βενετίας του Βορρά». Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της πόλης, να δοκιμάσετε βελγική σοκολάτα, να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο ή να κάνετε μια ρομαντική βόλτα με πλοιάριο στα ήρεμα νερά. Αργά το απόγευμα, επιστρέφουμε στις Βρυξέλλες, γεμάτοι εντυπώσεις και εικόνες από δύο μοναδικές πόλεις που μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

5η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΝΤΙΝΑΝΤ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

 

Μετά από ένα απολαυστικό πρωινό, ξεκινάμε την ημέρα μας με ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, έναν από τους σημαντικότερους πολιτικούς και πολιτιστικούς κόμβους της Ευρώπης. Η περιήγησή μας ξεκινά στο Πάρκο του Cinquantenaire, όπου θα θαυμάσουμε την επιβλητική Αψίδα του Θριάμβου, σύμβολο της εθνικής υπερηφάνειας του Βελγίου. Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε τον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Μιχαήλ και Γουδούλης, ένα αριστούργημα γοτθικής αρχιτεκτονικής με μακραίωνη ιστορία. Ακολουθεί η καρδιά της πόλης, η μαγευτική Grand Place, με τα εντυπωσιακά σπίτια των συντεχνιών, το Δημαρχείο και τη ζωντανή ατμόσφαιρα που την καθιστούν μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης. Κατευθυνόμαστε προς την Ευρωπαϊκή Γειτονιά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης – θα δούμε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τα κτίρια των αντιπροσωπειών των κρατών-μελών. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται στην πλατεία Grand Sablon, γνωστή για την αριστοκρατική της αύρα, όπου δεσπόζει ο γοτθικός Ναός της Παναγίας του Sablon, αγαπημένος προορισμός των κατοίκων της πόλης. Θα περάσουμε από το Εθνικό Ωδείο, το εντυπωσιακό Δικαστικό Μέγαρο με πανοραμική θέα στις Βρυξέλλες, το Μουσείο Καλών Τεχνών και τη Βασιλική Πλατεία, με φόντο τα Βασιλικά Ανάκτορα. Πριν αποχαιρετήσουμε τις Βρυξέλλες, κάνουμε μια στάση στο Atomium, το φουτουριστικό σύμβολο της πόλης, ένα μοναδικό μνημείο που ενώνει την αρχιτεκτονική με την τεχνολογία, προσφέροντας έναν ιδανικό επίλογο στην ξενάγησή μας. Αναχωρούμε στη συνέχεια οδικώς για το Λουξεμβούργο, διασχίζοντας το νότιο Βέλγιο και την καταπράσινη πεδιάδα της Βαλλονίας. Στη διαδρομή μας, θα απολαύσουμε τα υπέροχα τοπία με γραφικά χωριά, πυκνά δάση και μεσαιωνικά κάστρα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι. Κάνουμε στάση στη Ντινάντ, μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις του βελγικού νότου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Λέσσε. Η πόλη είναι γνωστή ως η γενέτειρα του Αντόλφου Σαξ, εφευρέτη του σαξοφώνου, και φημίζεται για την ατμοσφαιρική της ομορφιά. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσετε στις όχθες του ποταμού, να επισκεφθείτε το εμβληματικό φρούριο της Ντινάντ, ή απλώς να απολαύσετε έναν καφέ με θέα τα επιβλητικά βράχια που υψώνονται πίσω από την πόλη. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς το Λουξεμβούργο, θα εντυπωσιαστούμε από την εναλλαγή φυσικών τοπίων, με λόφους, κοιλάδες και μικρούς ποταμούς να συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Άφιξη στο Λουξεμβούργο αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στη διάθεσή σας για ξεκούραση ή μια πρώτη βόλτα στην πόλη, ενόψει της συνέχειας της περιπέτειάς μας.

6η ημέρα: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Αφού απολαύσουμε ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας, ξεκινάμε την περιήγησή μας στην κομψή και γοητευτική πρωτεύουσα του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, μια πόλη που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Η πρώτη μας στάση είναι ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας, ένα αριστούργημα γοτθικής αρχιτεκτονικής με μια μοναδική ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει στο παρελθόν και την ιστορία του Λουξεμβούργου. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς την Κόκκινη Γέφυρα (Pont Rouge), από την οποία θα απολαύσουμε πανοραμική θέα στη χαράδρα του ποταμού Αλζέτ, δημιουργώντας εικόνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό μας. Ο συνδυασμός του φυσικού τοπίου με την πόλη είναι πραγματικά μαγευτικός και μοναδικός. Η περιήγησή μας συνεχίζεται με την Φιλαρμονική, ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θησαυρό που εντυπωσιάζει με την αισθητική του και την αρμονία του με το περιβάλλον. Από εκεί, θα κατευθυνθούμε στην Place d’Armes, την κεντρική πλατεία του Λουξεμβούργου, όπου ανάμεσα σε εστιατόρια, καφέ και όμορφα κτίρια, θα ζήσουμε τον παλμό της τοπικής ζωής. Εδώ, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε την ήρεμη ατμόσφαιρα και να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Με τις τελευταίες εικόνες του Λουξεμβούργου να γεμίζουν τις αναμνήσεις μας, κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής. Όσες φορές κι αν έχουμε κάνει αυτό το ταξίδι, δεν φέρνει μόνο έντονες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και φιλίες που ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι!

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει!
Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.

2024_ath