Χανιά 2022
Χανιά Fly & Drive

Τα Χανιά είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!!!Ένας τόπος μαγικός,ένα χαρμάνι πολιτισμού και φυσικού κάλλους!!!Τα Χανιά είναι ο δυτικότερος από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης, με φυσικές ομορφιές και ιστορικά μνημεία, έχει χαρακτηριστεί σαν ο τόπος των φαραγγιών με γνωστότερο το φαράγγι της Σαμαριάς. Είναι ένα ψηφιδωτό κατάφυτων εκτάσεων ελαιόδενδρων, ειδυλλιακών παραλιών αλλά και ψηλών βουνών, παραδοσιακών χωριών, αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και αποτελεί εξαιρετικό προορισμό για κάθε περιηγητή.

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Πτήση για Χανιά.

 

 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τα Χανιά. Άφιξη, και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο του νησιού.

2η, 3η, 4η, 5η, 6η, 7η ημέρα: Χανιά – Ελεύθερο πρόγραμμα.

 

Πρωινό και στη συνέχεια θα έχετε ελεύθερη μέρα για να γνωρίσετε την πανέμορφη πόλη των Χανίων, να ψωνισετε και να καθίσετε να απολαυσετε ενα υπέροχο καφέ ή γεύμα στο λιμάνι της πόλης.

8η ημέρα: Χανιά – Πτήση επιστροφής.

 

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με Aegean Airlines 1 αποσκευή 23 kg. + 1 μικρή χειραποσκευή .
  • Επτά(7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό ή ημιδιατροφή όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ: 48€. Τέλη διαμονής σε 3* : 1,5€, 4*: 3,00€, ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.. Η ασφάλεια για τον COVID: 15€ ανά άτομο. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους. Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.

2022_ath