1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Στοκχόλμη. Άφιξη και μετάβαση στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Πρωινό μπουφέ και μια πρώτη γνωριμία με την “Βενετία του Βορρά”, πουβρίσκεται χτισμένη επάνω σε δεκάδες νησιά. Ξενάγηση για να γνωρίσουμε την ιστορία της σουηδικής πρωτεύουσας όπου ανάμεσα σε άλλα θα περιηγηθουμε στο μεσαιωνικό κομμάτι της πόλης, το παλάτι, το Δημαρχείο στις αίθουσες του οποίου πραγματοποιείται η απονομή των βραβείων Νόμπελ, την Όπερα, το κοινοβούλιο, τους εμπορικούς δρόμους, το λιμάνι. Στη συνέχεια θα επισκεφθουμε το καινούργιο μουσείο που στεγάζει το πολεμικό πλοίο «Βάσα» το οποίο ανασύρθηκε από το βυθό του λιμανιού της πόλης τα τελευταία χρόνια. Το απόγευμα στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στα καταστήματα της παλιάς πόλης για σουβενίρ και να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο γραφικό καφέ, ενώ αργότερα το βράδυ σας προτείνουμε να δειπνήσετε σε κάποιο από τα τοπικά εστιατόρια της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΟΥΨΑΛΑ (προαιρετική)
Σήμερα, αφού απολαύσετε το πρωινό του ξενοδοχείου, σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην Ουψάλα που βρίσκεται χτισμένη στις όχθεςτου ομώνυμου ποταμού. Επίσκεψη του πανεπιστημίου από τα πιο παλιά και φημισμένα της Ευρώπης και της Σιγκντούνα μια από τις πιο παλιές παραλίμνιες πόλεις της Σουηδίας με το πανέμορφο κάστρο της και την γεμάτη θρύλους ιστορία της… Πριν την επιστροφή στην Στοκχόλμη νωρίς το απόγευμα μπορείτενα απολαύσετε το γεύμα σας σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας για την πλούσια αγορά της πόληςμε τα φημισμένα κρύσταλλα Κοsta Βοda και τα μεγάλα πολυκαταστήματα Αahlens, ΝΚ, κ.λ.π. Περπατήστε στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μπύρα σε κάποιο από τα πολλά γραφικά μπαρ και χαρείτε τη Βενετία τουβορρά! Διαν/ση.
5η ημέρα: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο, μετάβαση στο αεροδρόμιο για τηνπτήση της επιστροφής.
Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα του προγράμματος.

Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*-4*
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Είσοδοι μουσείων, θεματικών πάρκων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

2017_ath