Κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη
Ταξίδι στη Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την τρομακτική της εμπορική δύναμη, και τις φοβερές ευκαιρίες για ψώνια. Περπατήστε στη “Λεωφόρο των Ορχιδέων” ανάμεσα σε υπερσύγχρονα εμπορικά καταστήματα που σας δίνουν την ευκαιρία να ψωνίσετε ότι θέλετε με επίκεντρο τα ηλεκτρονικά είδη, τα κοσμήματα και τα φημισμένα μεταξωτά. Όμως η Σιγκαπούρη έχει πολλά περισσότερα να προφέρει από ψώνια από ψώνια.

Όντας μια πόλη με αυστηρούς νόμους για την καθαριότητα και με το κυκλοφοριακό πρόβλημα σχεδόν ανύπαρκτο, σας προσκαλεί να κάνετε μια βόλτα στους εξωτικούς κήπους και τα πάρκα της που είναι γεμάτα τροπικά φυτά και σπάνια είδη δέντρων, με εντυπωσιακότερα τα Φόρντ Καννινγκ, το Πάρκο των Πουλιών και τον Βοτανικό κήπο. Θα ενθουσιαστείτε και με το Ζωολογικό πάρκο, το μοναδικό στον κόσμο που τα ζώα κυκλοφορούν σχεδόν ελεύθερα. Επισκεφθείτε το Πατάνγκ το κέντρο της πόλης γεμάτο απομεινάρια αποικιακής περιόδου και συνεχίστε ως την οδό Κόλεμαν όπου θα θαυμάστε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα. Ανάμεσα στην Πατάνγκ και τον ποταμό της Σιγκαπούρης θα δείτε υπέροχα κτήρια του Κοινοβουλίου και την αίθουσα θεάτρου και όπερας.

Παρατηρήσεις

Επιλεγμένα ξενοδοχεία για όποια κατηγορία επιθυμείτε και προτάσεις για ξεναγήσεις.
Τα πακέτα ισχύουν 01/02-31/10/2017
Πτήσεις με την Singapore Airlines μέσω Κων/πολης.
Νέα Προσφορά από Αθήνα μέσω Κων/πολης η Ρώμης η Μιλάνου : Με κράτηση από 1/1 έως 31/1 και περίοδο ταξιδιού 1/2-31/10/17 έκπτωση μέχρι 200 € το άτομο

Αναχωρήσεις Τιμή σε δίκλινο Τιμή σε μονόκλινο Φόροι Διαμονή
Από 01/02/2017 έως 31/10/2017
κάθε μέρα
595 1030 420 Grand Pacific 3*
01/01-31/01

Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για την περίοδο παροχής του ταξιδιού. Ωστόσο, συνιστούμε να επιβεβαιώνετε την τιμή κατά τη στιγμή της κράτησης.
Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με διαθέσιμα Ξενοδοχεία και τιμές θα βρείτε κατεβάζοντας το σχετικό τιμοκατάλογο που θα βρείτε στις Πληροφορίες του ταξιδιού παρακάτω, ή στο τμήμα Τιμοκατάλογοι της ιστοσελίδας μας.
Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

2018_ath