Διακοπές στη Λήμνο
Λήμνος Fly & Drive Καλοκαίρι 2019

Διακοπές στη Λήμνο αεροπορικώς – Fly & Drive, Καλοκαίρι 2019

Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί που βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο. Είναι ένα ηφαιστειακό και πλουσιο νησί με πολύ πράσινο. Οι νησιώτες είναι αρκετά παραδοσιακοί, που σημαίνει ότι εξακολουθούν να έχουν τη φιλοξενία ως κάτι σχεδόν ιερό, και έχουν διατηρήσει πολλά παλιά έθιμα.

Για τους παραθεριστές, η Λήμνος προσφέρει ωραίες παραλίες και πολλά πράγματα να δείτε. Το νησί είναι ένα δημοφιλές θέρετρο για Έλληνες και ξένους, αλλά έχει διατηρήσει τη γνήσια του ατμόσφαιρα.Πολλες και μοναδικες οι ομορφιες της Λημνου.Καθε τοπος αλλωστε είναι μοναδικος και ξεχωριστος από κάθε αλλον.Ετσι και για τη Λημνο δεν υπαρχει παρομοια ομορφια σε ολο το Αιγιαο η τον κοσμο.

Σας προσφέρουμε:
Για το νησί της Λήμνου το γραφείο μας, σας προσφέρουμε αεροπορικά πακέτα διακοπών με απευθείας πτήσεις της ASTRA AIRLINES. Έχουμε εξασφαλίσει δωμάτια σε ξενοδοχεία, studios και διαμερίσματα στη Μύρινα, στο Βάρο, στον Άγιο Ιωάννη, στο Μουδρο και στο Πλατύ στις καλύτερες δυνατές τιμές.Υπάρχει ακόμη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, για όσους επιθυμούν.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

2019_ath