Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης έρχεται σε επαφή με τις αυθεντικότερες όψεις της αφρικανικής ζωής. Με οδικό δίκτυο αρκετά καλό και με οργανωμένα εθνικά πάρκα, φαντάζει πραγματικά ως το ιδανικότερο μέρος για να επισκεφθεί κανείς την Αφρική, να φωτογραφήσει ζώα και να δει από κοντά φυλές, χωρίς να θυσιάσει την άνεση, την καλοπέραση και το καλό φαΐ.

Ημέρα 1: Αθήνα – Ναιρόμπι

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επομένη για το Ναϊρόμπι.

Ημέρα 2: Ναϊρόμπι- Πάρκο Αμπερντάρες (180 χλμ)

Άφιξη το πρωί στην πρωτεύουσα της Κένυας και αφού ξεκουραστούμε στο σαλόνι υποδοχής του αντιπρόσωπου μας ξεκινάμε οδικώς με τα ειδικά διαμορφωμένα τζιπ, για το Εθνικό πάρκο Αμπερντάρες βόρεια της αφρικάνικης σαβάνας, μια διαδρομή μέσα από πλούσιες περιοχές αγροτικής έκτασης. Θα φτάσουμε πάνω στην ώρα για το μεσημεριανό μας στο ξενοδοχείο, έξω από το πάρκο. Μετά το μεσημεριανό μας μπαίνουμε μέσα στο πάρκο με τα ειδικά τζιπ και χωρίς τις βαλίτσες μας αλλά μόνο με ένα σακίδιο για την διανυκτέρευση. Οι βαλίτσες παραμένουν και τις παραλαμβάνουμε την επομένη ημέρα. Αφού ταχτοποιηθούμε στο Treetops η ημέρα είναι ελεύθερη, για να παρακολουθήσουμε από ψηλά τα άγρια ζώα που επισκέπτονται το νερό για να ξεδιψάσουν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3: Πάρκο Αμπερντάρες- Λίμνη Νακούρου και Λίμνη Ναϊβάσα (180 χλμ)

Νωρίς το πρωί μεταφορά για το εξωτερικό ξενοδοχείο, για το πρωινό μας. Αφού πάρουμε και τις βαλίτσες μας, ξεκινάμε μέσω του Rift Valley, του μεγαλύτερου ρήγματος γης στον κόσμο με την φαντασμαγορική θέα του βουνού Longonot και για την Λίμνη Νακούρου με τα χιλιάδες πανέμορφα ροζ φλαμίνγκο. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο μας λότζ για φαγητό και ξεκούραση. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα για σαφάρι στην λίμνη με τα σπάνια είδη πουλιών και ζώων και την δυνατότητα για παρακολούθηση των μαύρων ρινόκερων. Επιστροφή στο λότζ για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: Λίμνη Ναιβάσα –Πάρκο Μασάι Μάρα (260 χλμ).

Πρωινό και αναχωρούμε για το εθνικό πάρκο των Μασάι Μάρα, το πλουσιότερο στον κόσμο με άγρια ζώα. Άφιξη στο λότζ, τακτοποίηση και μεσημεριανό. Το απόγευμα σαφάρι, κατά το οποίο θα συναντήσουμε ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, λιοντάρια, ρινόκερους και πολλά άλλα. Το βραδύ δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5: Μασάι Μάρα

Την ημέρα αυτή υπάρχουν 2 προτάσεις. Είτε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή σε ένα εξαίσιο πρωινό φωτογραφικό σαφάρι με αερόστατο πάνω από το πάρκο με το πρωινό μας σε μικρό καλάθι, διαφορετικά υπάρχει άλλο ένα πολύ πρωινό φωτογραφικό επίγειο σαφάρι με πρωινό στο λότζ. Μετά το μεσημεριανό άλλο ένα σαφάρι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6: Πάρκο Μασάι Μάρα – Ναϊρόμπι (300 χιλ)

Μετά το πρωινό μας μεταφορά πίσω στο Ναϊρόμπι και άφιξη στο ξενοδοχείο το μεσημέρι. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο παραδοσιακό εστιατόριο Καρνιβόρε που έχει ψηφιστεί μέσα στα 10 καλύτερα του κόσμου.

Ημέρα 7: Ναιρόμπι-Αθήνα

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για μια βόλτα στην πρωτεύουσα. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την διεθνή πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού παίρνοντας μαζί μας αξέχαστες εντυπώσεις.

Ημέρα 8: Αθήνα

Αφιξη στην Αθήνα
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Turkish Airways (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
 • Διαμονή: Διαμονή σε 4*/5* λοτζ και ξενοδοχείο στο Ναιρόμπι
 • Γεύματα: Πλήρη διατροφη στο Σαφάρι και ημιδιατροφή στο Ναιρόμπι
 • Μεταφορές: με κλιματιζόμενα αυτοκίνητα
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Οπως αναφέρονατι στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Τοπικοί αγγλόφωνοι συνοδοί
 • 1)Εγγυημένες εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων από 01/05 μέχρι 31/10/2017.
  2)Tο πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται με αγγλόφωνο ξεναγό/συνοδό.
  3)Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
  • Διαβατήριο 6μηνης ισχύος.

  Σας προτείνουμε

  • Φάρμακα για ελονοσία και κίτρινου πυρετού.

2018_cos