Στην θάλασσα της Καραϊβικής, κάπου μεταξύ Κούβας και Πουέρτο Ρίκο, βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της περιοχής, μετά την Κούβα. Η πόλη του Σάντο Ντομίνγκο η Αγιος Δομίνικος , κάποτε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Νέου Κόσμου, διατηρεί ζωντανά τα μνημεία από το ιστορικό παρελθόν της και είναι ο συνδυασμός της πλούσιας ιστορίας με την παρθένα φύση και την νέα πολυτέλεια που κάνουν την Δομινικανή Δημοκρατία ένα μοναδικό προορισμό. Ζήστε το όνειρο λοιπόν, στα σμαραγδένια νερά, στην ατελείωτη λευκή άμμο, κάτω από τους κοκοφοίνικες, σε παραλίες παγκοσμίως γνωστές για την ομορφιά τους: Πούντα Κάνα, Λας Σαλίνας, Μπόκα Τσίκα, Χουάν Ντόλιο, Πουέρτο Πλάτα, Λα Ρομάνα και βέβαια την Λα Σαμάνα. Γιατί στον “παράδεισο” είναι πάντα καλοκαίρι!

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Swiss μέσω Ελβετίας κάθε Τετάρτη & Σάββατο
  • Διαμονή: Ξενοδοχείο Sirenis Punta Cana Resort 4* h παρόμοιο Πούντα Κάνα
  • Γεύματα: Πρωινό καθημερινά για τα ξενοδοχεία στον Αγιο Δομίνικο. Στις υπόλοιπες περιοχές ειναι all inclusive
  • Μεταφορές: Aπό και προς το αεροδρόμιο εκτός Αγιου Δομίνικου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
1) Επιλεγμένα ξενοδοχεία για όποια κατηγορία επιθυμείτε για Άγιο Δομίνικο, Πούντα Κάνα, Λα Ρομάνα, Πουέρτο Πλάτα και όχι μόνο.Συμβουλευθείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο που βρίσκεται στα Links & πληροφορίες ή στο πεδίο Τιμοκατάλογοι για την εποχικότητα 1η Απριλίου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.
2) Αναχωρήσεις με την Swiss μέσω Ελβετίας ή με επιβάρυνση με Air France μέσω Παρισιού καθημερινά εκτός Τρίτης και Τετάρτης για την Πούντα Κάνα . Για τον Αγιο Δοιμήνικο πτήσεις με την Iberia μέ μία διανυκτέρευση στην Μαδρίτη
Προσφορές έγκαιρης κράτησης . Ρωτήστε μας

2018_cos