Αγίου Βαλεντίνου στην Αιώνια πόλη
Αναχώρηση 14/2

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/02 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR 
ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΩΡΑΡΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ : 
14/02 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 16:30 ΡΩΜΗ 17:10 16/02 
ΡΩΜΗ 13:00 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 15:45

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ :
ΑΝGLOAMERICANO 4* : 199€ 
+ ΣΥΝΟΛΟ ΦΟΡΩΝ 145€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 
ΑΕΡΟΠ.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, 2 ΔΙΑΝ. ΣE EΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ , IΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ & ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ , 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ έως 20Kg ανά 2 άτομα, 1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ανά άτομο

( Εάν επιθυμείτε πακέτο διακοπών, οι παραπάνω τιμές μειώνονται 80ε ) 

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ – ΡΩΜΗ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αιώνια πόλη, τη Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Σας προτείνουμε βραδινή βόλτα στη Ρώμη, να την δείτε όπως της αξίζει με φωτισμούς και χρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Θα διασχίσουμε τη Via Veneto με τα φημισμένα καφέ και ξενοδοχεία, σύμβολο της dolce vita της Ιταλιας, θα δούμε τη Piazza Barberini με την κρήνη του Τρίτωνα, θα ανέβουμε έναν από τους 7 μυθικούς λόφους, τον Κυρινάλιο, όπου δεσπόζει το προεδρικό μέγαρο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Piazza Venezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το Κολοσσαίο και τέλος θα κάνουμε στάση στη περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού.

2η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΝΑΟΣ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για πανοραμική ξενάγηση στην πόλη-σύμβολο που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει τον κάθε επισκέπτη. Θα δούμε τη Βίλλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαικό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, όπου θεμελιώθηκε η αρχαία Ρώμη, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την επιβλητική πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατίνο, τον Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και τη μεγαλύτερη εκκλησία της Χριστιανοσύνης, το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου. Το βράδυ σας προτείνουμε περίπατο στην Πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία και την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής για Θεσ/νίκη

2019_ath