Εκδρομή στο Μεξικό
Κανκούν – Τσίτσεν Ιτζά – Μέριδα – Ουσμάλ – Καμπάχ – Μεξικό – Πουέρτο Βαγιάρτα

1η μέρα:  Πτήση για  Κανκούν

Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για τη χερσόνησο Γιουκατάν και συγκεκριμένα το παραθεριστικό θέρετρο του Κανκούν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

2η μέρα: Κανκούν – πάρκο Εσκαρέτ

Προαιρετική πρωινή επίσκεψη στο διασημότερο πάρκο του Μεξικού, βουτηγμένο σε μία ζούγκλα και με το υδάτινο στοιχείο να κυριαρχεί. Κολυμπήστε ομαδικά σε σπηλιές και ποτάμια νερού (σενότε), εξερευνήστε το θαλάσσιο κόσμο της περιοχής, κολυμπήστε με δελφίνια, φωτογραφηθείτε με φλαμίνγκο και πολύχρωμους παπαγάλους, μάθετε από κοντά για τη ζωή των τροπικών πτηνών της ζούγκλας, των πεταλούδων και των τζάγκουαρ (Ιαγουάροι). Επιλέξτε το εστιατόριο και το είδος διατροφής που επιθυμείτε και ξεκουραστείτε παίρνοντας το γεύμα σας και τέλος παρακολουθείστε μία δίωρη φαντασμαγορική παράσταση από 300 και πάνω μουσικούς και ακροβάτες που δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να σας ταξιδέψουν στην ιστορία της χώρας τους.

3η μέρα: Κανκούν – Τσίτσεν Ιτζά – Μέριδα

Πρωινή μεταφορά και εκδρομή στην περιοχή Τσιτσέν Ιτζά….Μία εξαιρετική αρχαιολογική περιοχή με τη πυραμίδα των Μάγια να αποτελεί το τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής κατασκευής και μαθηματικών. Η περιοχή συμπληρώνεται με το στάδιο παραδοσιακού ποδοσφαίρου, το μνημείο των στρατιωτών, το αστεροσκοπείο, και τη σενότε. Γεύμα έχει προβλεφθεί και θα δοθεί κατά τη διαδρομή. Συνεχίζεται οδικώς για τη Μέριδα κάνοντας μία πανοραμική ξενάγηση της αποικιακής πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

4η μέρα: Μέριδα – Καμπάχ – Ουσμάλ – Μέριδα

Πρωινή εκδρομή στην ερειπωμένη πόλη Καμπάχ και τις αρχαιότητες του γειτονικού ιστορικού Ουσμάλ (Uxmal), με την Πυραμίδα των Μάγια, να κερδίζει τις εντυπώσεις σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας στη Μέριδα. Γεύμα έχει προβλεφθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

5η μέρα: Μέριδα – Πόλη του Mεξικού – Πυραμίδες Τεοτιχουακάν

Πρωινή πτήση για τη πόλη του Μεξικού και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταφερθείτε στο μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού, τις πυραμίδες της Τεοτιχουακάν, που υπήρξε η αρχαία θρησκευτική πρωτεύουσα των Tεοτιουακάνος και τόπος προσκυνήματος για τους Aζτέκους. Θα γνωρίσετε τη λεωφόρο των Nεκρών, που διασχίζει το κέντρο της πόλης και περιστοιχίζεται από θρησκευτικά και τελετουργικά συγκροτήματα, με εντυπωσιακότερα την Πυραμίδα του ‘Hλιου, την μεγαλύτερη κατασκευή στην Προκολομβιανή Aμερική και την Πυραμίδα της Σελήνης. Επιστροφή στη πόλη του Μεξικού για διαν/ση

6η μέρα: Πόλη του Mεξικού – Ξενάγηση

Ξενάγηση πόλης, με επίσκεψη του Καθεδρικού ναού, τη πλατεία Συντάγματος, το «Ναό του Δημάρχου», το ανάκτορο των καλών τεχνών, το προεδρικό Mέγαρο με τις περίφημες τοιχογραφίες του Nτιέγκο Pιβέρα, τα απομεινάρια του ναού Tεοκάλι των Aζτέκων και το εντυπωσιακό ανθρωπολογικό μουσείο, όπου φιλοξενούνται οι θησαυροί όλων των προκολομβιανών πολιτισμών της χώρας. (κλειστό τις Δευτέρες). Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διαν/ση.

7η μέρα: Πόλη του Mεξικού – Πουέρτο Βαγιάρτα

Πρωινή πτήση για τον αφρώδη μπλε κόλπο Μπαντέρας κα συγκεκριμένα το Πουέρτο Βαγιάρτα, με τα καταπράσινα βουνά έναν από τους πιο δελεαστικούς παραθαλάσσιους προορισμούς με αμμώδεις παραλίες και φοινικόδεντρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.

8η & 9η μέρα: Πουέρτο Βαγιάρτα

Ημέρες ελεύθερες για δραστηριότητες. Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη κρυμμένη παραλία μέσα στο βουνό, να κάνετε βόλτα με άλογα στην ακτογραμμή του Ειρηνικού, ή να κάνετε κομψές αγορές από τη πλούσια αγορά της και τέλος να κάνετε μία όμορφη εκδρομή με σκάφος σε κοντινά νησιά ή να παρακολουθήσετε το διάσημο πέρασμα των φαλαινών. Η επιλογή είναι δική σας!

10η & 11 μέρα: Πουέρτο Βαγιάρτα – Πτήση επιστροφής

Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο σας, μέχρι τη μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη

Τιμές κατ’ άτομο 11/11, 2/12, 20/1
11/2, 18/3
19/12 30/12 4/4
Δίκλινο 1690 1850 1990 1890
Μονόκλινο + 580 + 620 + 620 + 620

Σημειώσεις: 
Η παραπάνω εκδρομή εκτελείται με το ελάχιστο συμμετοχής 2 ατόμων (αγγλόφωνα).Για να συνοδευτεί από Αθήνα με έλληνα αρχηγό, απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων και επιβάρυνση €160

• Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
• Εσωτερικές πτήσεις • Διαμονή σε 3*+ & 4* ξενοδοχεία
• Πρωινό καθημερινά και συνολικά δύο γεύματα
• Μεταφορές, επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
• Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός

Tα αεροπορικά εισιτήρια για  την διαδρομή Θες/νικη-Αθήνα-Θες/νικη – Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, εμπλουτισμένη ταξιδιωτική ασφάλεια € 800

2018_ath