Εκδρομή στο Πουκέτ
Αεροπορική εκδρομή διάρκειας 7 ημερών

1η μέρα: Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό τη Σιγκαπούρη

 

1η μέρα: Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό τη Σιγκαπούρη

2η μέρα: Άφιξη στο Πουκέτ

Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στο «μαργαριτάρι του νότου» Πουκέτ. Το Πουκέτ, το μεγαλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης, με όμορφα τροπικά τοπία, έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά και απομονωμένες γωνιές ξεκούρασης και χαλάρωσης, έχει τη μαγική συνταγή ενός επίγειου παράδεισου.

3η μέρα: Πουκέτ

Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε την εκδρομή για κολύμπι και χαλάρωση στα παραδεισένια νησιά Πι Πι Ντον & Πι Πι Λάυ (με τη γνωστή σε όλους παραλία Μάγια-από τη διάσημη ταινία «Παραλία» με τον Ντι Κάπριο). Περιλαμβάνεται στάσεις για γεύμα και κολύμπι, στα σημαντικότερα σημεία των νησιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο πάλι ακτοπλοϊκώς.

4η – 7η μέρα: Πουκέτ

Ελεύθερες ημέρες. Οι λάτρεις της δράσης θα εκτονωθούν με καταδύσεις, snorkelling και windsurfing. Οι φυσιολάτρες θα κάνουν trekking στο Εθνικό Πάρκο Khao Phra Thaeo και κρουαζιέρες στα τριγύρω νησιά για να απολαύσετε την όμορφη θέα που χαρίζει το εξωτικό περιβάλλον. Δοκιμάστε καγιάκ και χορέψτε σε ξέφρενους ρυθμούς στα μεγαλύτερα full moon πάρτι του κόσμου. Κάντε οικονομικές αγορές και παζάρια στα μαγαζιά και αφεθείτε στην χαλάρωση του διάσημου και πολύ οικονομικού ταϊλανδέζικου μασάζ και δοκιμάστε την υπέροχη τοπική κουζίνα και μπύρα! Check Out θα γίνει την 7η μέρα μεσημέρι και βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο.

8η μέρα: Πτήση Σιγκαπούρη – με ενδιάμεσο σταθμό για την πόλη μας

8η μέρα: Πτήση Σιγκαπούρη – με ενδιάμεσο σταθμό για την πόλη μας

Σημειώσεις: 
Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες ημερο-μηνίες και δεν επιδέχεται αλλαγής στις διεθνής πτήσεις του… παρά μόνο εσωτερικά στη Ταϋλάνδη. Υπάρχει δυνα-τότητα αλλαγής ξενοδοχείων και προσθήκης εκδρομών …αν το επιθυμείτε. Οι συγκεκριμένες αναχω-ρήσεις είναι οργανωμένες (όχι ομαδικές), με κοινές υπηρεσίες εδάφους και χωρίς συνοδό από Αθήνα. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε άλλα ξενοδοχεία για τη διαμονή σας και σε άλλες περιοχές. Στη περίπτωση που επιλέξετε να έχετε δύο γεύματα (ζεστό και κρύο μενού) στη μεγάλη πτήση, υπάρχει επιβάρυνση 40 ευρώ ανά διαδρομή. Μπορείτε να προαγοράσετε τη θέση σας εντός του αεροσκάφους, ακόμα και τη παροχή internet μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρησή σας, μέσω του γραφείου μας. Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο, είναι τα οικονομικότερα. Και μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση μ επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.

Αναχωρήσεις
Τιμές κατ’ άτομο
Τελικές τιμές με φόρους
23/12 30/12 2, 9/1, 6/2, 13/3, 3/4
Δίκλινο 1.650 1.390 € 1.290
Επιβάρυνση μονόκλινου + 680 + 620 + 550
• Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger)με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Boeing, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό)
• Διαμονή σε διαμονή σε 4* ξενοδοχεία Ramada ή αντίστοιχα
• Πρωινό καθημερινά
• Εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Προτεινόμενα ξενοδοχεία 4* ή αντίστοιχα: 23-30/12 Burasari Phuket 4* ή Τhe Senses Resort 4*. 30/12-6/1 & 3-8/1 Ramada Deevana Patong Hotel 4*.

Τα αεροπορικά εισιτήρια για την διαδρομή Θες/νικη-Αθήνα-Θες/νικη

2018_ath