Ενα απο τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Νότου της Ταυλάνδης είναι τα 25 χλμ. των πανέμορφων ακρογιαλιών του χωριού Καο Λάκ. Η μεγάλη παραλία του Κάο Λακ με τη λευκή άμμο είναι από τις πιο δημοφιλείς, αλλά ποτέ δεν παρατηρείται συνωστισμός, ακόμα και κατά την υψηλή τουριστική σεζόν, από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο. Μπορείτε να ναυλωσετε μηχανοκίνητες πιρόγες για καταδυτικές εξορμησεις σε ένα απο τα εννιά εκπληκτικά νησιά Σιμιλάν ακριβώς απέναντι με τον πιο πλούσιο βυθό στην θάλασσα Ανταμάν. Η παραλία Κάο Λακ φτανει σχεδον μεχρι τη Χατ Μπαν Σακ, 14 χλμ. βορειότερα, μια παραλία με δέντρα Κασουαρίνα (πεύκα της θάλασσας). Απολαύστε την.

Παρατηρήσεις

 1. Τα πακέτα ισχύουν από 1η Νοεμβρίου 2016 μέχρι 31 Μαρτίου 2017.
 2. Αναχώρηση από την Αθήνα & Θεσσαλονίκη καθημερινά με την Turkish airlines μέσω Κωνσταντινούπολης και Μπανγκόκ η με την Singapore airlines ,με την Emirates , Qatar με επιβάρυνση
 3. Επιβάρυνση με την Singapore στα πακέτα μας : 210€ . NEA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ SINGAPORE AIRLINES ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ μέσω Κων/πολης, η Ρώμης η Μιλάνου: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΚΕΤΑ 20€ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 27/3 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ 1/2-14/12/2017(εκδ.2/1)
 4. Επιβάρυνση με την QATAR: 230€ το άτομο. Eπιβάρυνση με αναχώρηση κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή το άτομο 25€.
 5. Emirates: 290 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ . Επίσης 25€ για αναχωρήσεις Παρασκευή και Σάββατο.
 6. Επιβάρυνση από περιφερειακά αεροδρόμια 90€ έως 170€ το άτομο ανάλογα με την εταιρεία.
 7. Ειδικές παροχές για νεόνυμφους στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.
 8. Δυνατότητα παράτασης τών πακέτων. Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με επιπλεόν προσφορές και δωρεάν διανυκτερεύσεις.

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Qatar Airways η Turkish Airlines η Singapore (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
 • Διαμονή: Μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία . Συμβουλευθείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο
 • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές: Μεταφορές απο και προς το αεροδρόμιο του Πούκετ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • Διαβατήριο με 6μηνη ισχύ.

 • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ με την Singapore Arlines ΓΙΑ 2 ΝΥΧΤΕΣ AΠΟ : 145€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ 3* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ , ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΌ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΚΑΙ 24 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2017_cos