Κρουαζιέρα στο Αιγαίο
Ένας μοναδικός τρόπος για να κάνετε διακοπές στα ελληνικά νησιά

ΜΥΚΟΝΟΣ – ΕΦΕΣΟΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΡΟΔΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 

All Inclusive: Απεριόριστη κατανάλωση ποτών 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ CELESTYAL OLYMPIA

Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πτήση για το νησί της Μυκόνου στις 11.30. Φτάνοντας στη Μύκονο στις 12.45 έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας μέχρι την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο φτάνει στο νησί στις 18.00. Δεν είναι απαραίτητο να επιβιβαστείτε αμέσως στο πλοίο, αλλά μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας και να απολαύσετε το κοσμοπολίτικο νησί μέχρι το βράδυ αφού η αναχώρηση είναι στις 23.00.Στη συνέχεια όλοι οι χώροι του πλοίου είναι στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

2η ημέρα: ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΕΦΕΣΟΣ – ΠΑΤΜΟΣ

Άφιξη στο Κουσάντασι στις 07.30 και αναχώρηση για περιήγησή στην Αρχαία Εφέσο. Χτισμένη σύμφωνα με το μύθο, πριν από 3.000 χρόνια σε τοποθεσία ορισμένη από το μαντείο των Δελφών, η Έφεσος διαδραμάτισε χάρη στην προνομιακή της θέση, σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Ελληνικού, Χριστιανικού και Οθωμανικού πολιτισμού. Τόπος προσκυνήματος, λόγω της γειτονίασής της με τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος και ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, καθώς και η παρουσία μεγάλων χριστιανικών προσωπικοτήτων με κυριότερους τους αποστόλους Παύλο και Ιωάννη και φυσικά  την ίδια την Παρθένο Μαρία εντός των τειχών της, ανέδειξαν την Έφεσο σε ένα από τους μεγαλύτερους Ρωμαϊκούς αρχαιολογικούς χώρους της Μεσογείου. Εξερευνώντας αυτό το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε αιώνες πολιτιστικών αναβρασμών, ορατών στην Αγορά, το Ωδείο, τα σπίτια των Πατρικίων, το πανέμορφο Ναό του Αδριανού και την εκπληκτική Βιβλιοθήκη του Κέλσου. Η ξενάγησή μας θα καταλήξει με ελεύθερο χρόνο για ψώνια στο Κουσάντασι. Αναχώρηση στις 13.00. Το μεσημέρι το μπουφέ του εστιατορίου είναι στη διάθεσή σας. Χαλαρώστε στην πισίνα και απολαύστε ένα δροσιστικό cocktail. Στην Πάτμο θα είμαστε στις 17.45. Γνωρίστε το ιστορικό νησί, περπατήστε στα γραφικά σοκάκια ή ακολουθήστε κάποια από τις προαιρετικές εκδρομές που ετοίμασε η Celestyal Cruises. Aναχώρηση στις 21.30.

3η ημέρα: ΡΟΔΟΣ

Νωρίς το πρωί στις 07.00 φτάνουμε στο «νησί των Ιπποτών». Θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας μέχρι την αναχώρηση του Celestyal Olympia το απόγευμα στις 18.00. Επιλέξτε μια από τις προαιρετικές εκδρομές ή ζητήστε μας ενοικίαση αυτοκινήτου για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας όπως εσείς επιθυμείτε.

4η ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΟΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αυτό το πρωινό μας βρίσκει στην Κρήτη. Το Ηράκλειο είναι μια ιδιαίτερα φημισμένη πόλη στην οποία υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε. Ακολουθήστε προαιρετικά την εκδρομή στην Αρχαία Κνωσό πριν αναχωρήσουμε στις 12.00 για ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Στη Σαντορίνη φτάνουμε στις 16.30. Αυτό είναι και το τελευταίο νησί της συγκεκριμένης κρουαζιέρας πριν την άφιξη στον Πειραιά αλλά οι δικές μας διακοπές δεν τελειώνουν εδώ γιατί λίγες ώρες δεν είναι αρκετές για το νησί του Ηφαιστείου. Θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο και μια μοναδική εμπειρία αρχίζει.

5η ημέρα: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Μετά από ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο, απολαύστε ένα νησί που έχει τόσα να προσφέρει. Θα έχετε την δική μας καθοδήγηση ώστε να αξιοποιήσετε τον διαθέσιμό σας χρόνο με τις καλύτερες επισκέψεις.

6η ημέρα: ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Χρόνος ελεύθερος και πτήση επιστροφής στις 14.50 για Θεσ/νίκη.

 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση για Μύκονο και επιστροφή από Σαντορίνη
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ανα άτομο 1χειραποσκευή και 1αποσκευή έως 20κιλά.
 • Εισιτήρια για την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» με το πολυτελές Celestyal Olympia σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα
 • Διατροφή στο πλοίο All Inclusive- Απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων και μη ποτών εν πλω.
 • Λιμενικά Τέλη & Χρεώσεις Υπηρεσιών
 • Χρέωση Παροχής Υπηρεσιών Κρουαζιερόπλοιου
 • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο.
 • Δραστηριότητες στο πλοίο
 • Μεταφορά στη Σαντορίνη από το κρουαζιερόπλοιο στο ξενοδοχείο.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο της Σαντορίνης.

5 ημέρες – Aναχωρήσεις κάθε Παρασκευή 

3ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»& 2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συνολική τιμή ανά άτομο και διαμονή στη Σαντορίνη

 • στο ξενοδοχείο Kalma 770ε
 • στο ξενοδοχείο Μargarita 835ε
 • στο ξενοδοχείο Andromeda 980ε

(δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα του προγράμματος)

6 ημέρες – Aναχωρήσεις κάθε Δευτέρα

4ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» & 2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συνολική τιμή ανά άτομο και διαμονή στη Σαντορίνη

 • στο ξενοδοχείο Kalma 870ε
 • στο ξενοδοχείο Μargarita 935ε
 • στο ξενοδοχείο Andromeda 1180ε

Ενοικίαση αυτοκινήτου κατηγορίας Α στη Σαντορίνη για τις 2διαν/σεις με απεριόριστα χλμ, παραλαβή από το λιμάνι και παράδοση στο αεροδρόμιο 120ε .

2018_ath