Η Βουδαπέστη είναι πλούσια με φυσικές πηγές από θερμά νερά, που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και τροφοδοτούν τα θερμά λουτρά της πόλης. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι γνωστή ως η πόλη των Spa. Ανάμεσα σε αυτά ο πιο πολύτιμος θησαυρός είναι τα Τούρκικα λουτρά του 16ου αιώνα, όπως επίσης τα Szechenyi, Gellert και Lukacs Baths και τα Rudas Baths Ένα από τα πιο φημισμένα της Βουδαπέστης είναι το Gellert Bath and spa όπου η φυσική του πηγή είναι γνωστή από τις αρχές του 13ου αιώνα και το εσωτερικό του είναι απόλαυση για τους λάτρεις του αυθεντικού. Η κεντρική κλειστή πισίνα αυτών των πηγών προσελκύει τους επισκέπτες χάρη στο πανέμορφο αρτ νουβό εσωτερικό της, τις μαρμάρινες κολόνες και τα πολύχρωμα μωσαϊκά.

Ημέρα 1: Αθήνα – Βουδαπέστη

Αναχώρηση για την Βουδαπέστη , άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στα Shechenyi Thermal bath για την πρώτη μας γεύση χαλάρωσης στα λουτρά. Στην συνέχεια θα περπατήσουμε στην πλατεία Ηρώων διασχίζοντας και την όμορφη Λεωφόρο Andrassy, τo Broadway της Βουδαπέστης με τα πολυτελή καφέ τα εμπορικά μαγαζιά τύπου Gucci, Prada κλπ , καταλήγοντας στο παραδοσιακό καφέ Mai Mano για ένα καφέ και γλυκό. Στην συνέχεια σε συνεννόηση με τον τοπικό αντιπρόσωπο μας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση

Ημέρα 2: Βουδαπέστη

Πρωινό και στην συνέχεια μεταφορά στα λουτρά Rudas Thermal bath που έχουν και το χαρακτηριστικό ότι λειτουργούν μέχρι πολύ αργά το βράδυ , μάλιστα Παρασκευή και Σάββατο είναι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Αργότερα θα μεταφερθούμε στο παραδοσιακό εστιατόριο BorLabor για φαγητό και στην συνέχεια επισκεφτούμε την αγορά Fabulous Market Hall όπου θα έχουμε την δυνατότητα για αγορές τοπικών προϊόντων όπως πάπρικα ,χαβιάρι κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . ( Υπάρχει δυνατότητα η σημερινή ημέρα να πραγματοποιηθεί και το βράδυ με δείπνο)

Ημέρα 3: Βουδαπέστη

Πρωινό και στην συνέχεια μεταφορά στα πιο φημισμένα λουτρά Gellert Bath and spa. Θα έχουμε την δυνατότητα εκτός από πισίνες, χαμάμ ,τζακούζι ή μια θεραπεία σπα να προσφέρουμε 20 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ. Μεταφορά και επιστροφή στο ξενοδοχείο

Ημέρα 4: Βουδαπέστη -Αθήνα

Πλήρως ανανεωμένοι και παίρνοντας μαζί μας τις πιο ευχάριστες και ‘χαλαρωτικές’ αναμνήσεις από την Βουδαπέστη επιστρέφουμε στην Αθήνα .

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Aegean η Lufthansa
  • Διαμονή: σε 4* ξενοδοχείο
  • Διατροφή: πρωινό καθημερινά , 1 γεύμα και καφές με γλυκά στο σύνολο
  • Μεταφορές: Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο & από και προς τα λουτρά
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Τοπικό αγγλόφωνο συνοδό στις μεταφορές
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Ψυχαγωγία: 20 λεπτά χαλαρωτικό μασσάζ στο Gellert και βόλτα στην πόλη

2017_cos