Το Μπαρμπάντος ή (Μπαρμπέιντος) είναι γνωστό επίσης και σαν μικρή Αγγλία και χαίρει εκτίμησης πολύ καλού θέρετρου στην Καραϊβική με καταπληκτικές παράλιες και γαλαζοπράσινα νερά, δίνοντας την εύκαιρα να συνδυαστεί η χαλάρωση στην παραλία με ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας Sandals με τις πολλές θαλασσινές δραστηριότητες την ημέρα και το βράδυ με διασκέδαση στα πολλά και ωραία μικρά παραδοσιακά εστιατόρια και μπαρ του νησιού. Επισκεφτείτε την ενδοχώρα με την εξαιρετική φύση, όπως την σπηλιά του Χάρισον, όπου μπορείτε να θαυμάσετε σταλακτίτες,σταλαγμίτες, υπόγεια ρυάκια, και πολλά αλλά φυσικά φαινόμενα που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Το ταξίδι στο Μπαρμπάντος σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Ημέρα 6: Σιάν

Άφιξη στο Σιάν & μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό. Ξενάγηση στο μουσείο με τα φημισμένα αγάλματα των «Terracotta warriors», 6000 πήλινοι στρατιώτες που στέκονται φύλακες στο Μαυσωλείο του Αυτοκράτορα. Γεύμα σε τοπικό επιλεγμένο εστιατόριο Συνέχιση της ξενάγησης στο Μουσείο Shanxi Big Wild Goose Pagoda, Ancient city wall. Υπόλοιπο απόγευμα ελεύθερο.

Παρατηρήσεις

1) Οι τιμές ισχύουν από 01/01-31/10/2017.
2) Επιλεγμένα ξενοδοχεία από την αλυσίδα Sandals και Beaches Luxury Included ®- All Inclusive που συνεργαζόμαστε για την ελληνική αγορά. Συμβουλευθείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο που βρίσκεται στα Links & πληροφορίες ή στο πεδίο Τιμοκατάλογοι.
3) Αναχωρήσεις με την British Airways μέσω Λονδίνου και Μαιάμι.Επιβαρυνση στο πακετο 26/6-19/8 260 € το άτομο.Επιβάρυνση 100-150 € με φόρους απο περιφερειάκα αεροδρόμια

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Με την British Airways
  • Διαμονή: 5 νύχτες στο Sandals Barbados
  • Διατροφή: το πραγματικό all inclusive με ολα τα σπορ-καταδύσεις , premium ποτά & αναψυκτικά
  • Μεταφορές: Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φιλοδωρήματα
  • Ψυχαγωγία

2017_cos