Αν είστε Έλληνας ή Κύπριος πολίτης δεν χρειάζεστε βίζα για να ταξιδέψετε στις Φιλιππίνες μέχρι και 30 μέρες. Για πάνω από 30 μέρες χρειάζεστε βίζα και πρέπει να καταθέσετε την αίτηση ο ίδιος.

Δικαιολογητικά:
• Συμπληρωμένη αίτηση
• Μια φωτογραφία (διαβατηρίου)
• Διαβατήριο με τουλάχιστον με 6 μήνες ισχύ και μια φωτοτυπία του διαβατηρίου
• Αεροπορικά εισιτήρια

Η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης ή με μετρητά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Πρεσβείας πατώντας εδώ

ΕΓΓΡΑΦΟ